сряда, 18 февруари 2009 г.

Къде са сега? Част 2- защитниците

Емил Кременлиев- На кметските избори есента на 2007 беше независим кандидат за кмет на Панчарево, не успя да се пребори. Президент на ФК Казичене. 

Трифон Иванов- След приключване на кариерата си започна изграждането бензиностанции на австрийската фирма Аванти. Сега той е техен акционер и ръководител. Австрийската верига бензиностанции ОМV придобива две бензиностанции и две газостанции от великотърновските дружества "Гама - 2000" и "Гама-94", собственост на бившия футболен национал.

Цанко Цветанов- Помощник треньор на Левски (Сф). След напускането на “Герена”, Цветанов е имал предложение да поеме Несебър, но избира поста на помощник треньор на Станимир Стоилов в Литекс.

Петър Хубчев- Националът беше помощник треньор на Стоичков и Марков в националния тим, за кратко беше начело на “Славия”. Работи и за ДЮШ на Литекс. Бивш треньор на вторите отбори на Айнтрахт Франкфурт и Волфсбург. 

Николай Илиев- Бил е за кратко мениджър в "Левски", както и в треньорския щаб на "Славия". Завършил е треньорска школа в Италия. Включи се в подготовката на отбора-финалист от първенството за деца до 10 години, организирано от компанията за строителни материали Баумит България. 

Илиян Киряков
- Президент на Етър 1924 през 2003 г. Член в комисията за детско-юношески футбол на БФС за сезон 2007/2008 г.. Помощник-треньор на Иван Кючуков в Черноморец (Балчик) в североизточната В група.

Няма коментари:

Публикуване на коментар