сряда, 18 февруари 2009 г.

Къде са сега? Част 3- полузащитниците

Златко Янков- Фара- Помощник-треньор на Димитър Димитров- Херо в “Нефтекс” и скандално уволнени и двамата от там.. На кметските избори 2007г. участва в листата на партия Българска социалдемокрация за общински съвет в Бургас, не успява да стане съветник. Начело на втория отбор на “Черноморец”. 

Йордан Лечков- Вицепрезидент на БФС от 2005г., с втори мандат като кмет на Сливен. Развива и хотелско- ресторантьорски бизнес.  

Даниел Боримиров- От месец май 2008 година прекрати кариерата си и зае поста изпълнителен директор на Левски.

Красимир Балъков- От 2003 г. става помощник-треньор на Щутгарт. През януари 2006 г. е назначен за старши треньор на швейцарския Грасхопър. През май 2007 е уволнен от там. От есента на 2007г.треньор на Санкт Гален (Швейцария). След изтичането на едногодишния му договор е освободен. 

Георги Георгиев- Гецата- Бивш президент на Марица. По същото време се пробва в търговията с хранителни стоки. Това обаче не се оказа силната му страна и складът е затворен. Изявяваше се като ветеран на "Ботев" (Пд). В началото на 2005 Гецата се завръща във Франция, където работи в школата на Мюлуз и отговаря за всички формации 7- 18- годишна възраст.

Няма коментари:

Публикуване на коментар